Un forum per el nostre joc RPG !


No estás conectado. Connectat o enregistrat

Inici

Anar a pàgina : Previ  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Següent

Ir abajo  Missatge [Pàgina 2 de 9]

26 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 8:10 am

- per cert quina clase de poder tens tu? jo se fer servir els tres hakis, i se lluitar amb la espasa, veig que tu tambe però mensumu que saps fer alguna altre cosa. a per cert has de pensar que si cvols venir amb mi has de tenir en compte unes quantes coses, jo estic buscant un home, l'home que em va salvar la vida i em va donar aquesta espasa - va dir mirant la seva espasa - pero aixo es secundari, per que li vaig prometre que em feria el senyor de tots els mars, aixi que si vols venir amb mi tas de plenteja que fere la millor tripulació del mon i que explorarem tots els mars fins a arrivar a ser els millors, ta quedat clar?

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

27 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:01 am

Qui t'ha dir que seré un subordinat teu. jo només t 'he salvat per que has sigut el primer oponent que ha lluitat prou be per obligar-me a ficarme seriós encara que al final la cosa s'ha torçat una mica.
-En segon lloc, jo vaig fer una promesa a l'unic home que va creure en mi, quan jo era dèbil i estaba espantat, ell va ser l'únic que em va fer costat i em va ajudar a ser el que soc ara.
-en tercer lloc i com a consequència de l'anterior, vaig prometre que no em deixaria manar per ningú, i que venceria a qui m'ho va prendre tot, i per això seré l'home més fort del món
Per tant, no viatjaré sota les teves ordres, com a molt, en cooperació, m'has entès?.
En quan al meu poder et revelaré, que es una de les zoan llegendàries, però no et revelaré que fa encara.

Veure perfil de l'usuari

28 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:10 am

- mira fes el que vulguis, en primer lloc no mimporta el teu poder, i no em demanis per que to he demenat, i si busques vrega jo ten dono. a pero si tu no saps
nadar...- va dir amb un to burleta.
- però el que fagis es decisio teva, si vols venir amb mi vina, mas caigut be - va dir posanste serios, va abaixar la mirada, i va dir - jo també busco un home, que en el pasat em va causar molts probles, a mi i a la persona que em va donar l'espasa. veig que compartim coses.

va fer una pausa i va dir:
- Si pero el combat le guanyat jo - va dir l'alex volent fer que el seu company s'irrites.

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

29 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:13 am

Tots dos sabem que ningu dels dos es va ficar serios en aquest combat.
De totes formes estava buscant algu per als rems, aixi que t'accepto a la meva tripulacio!!!!

Veure perfil de l'usuari

30 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:17 am

- ei tu de que vas que soc jo el capita, pero si vols et deixo ser el segon de bord, o sigui el segon més fort, perque jo soc el primer...- va dir enriencen d'ell, finalment, va posarse serios i va dir amb un somriure a la cara:
- pero crec que tu i jo serem grans companys, i que viurem moltes aventures junts, a per sert no portes res per menjar es que tinc gana.

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

31 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:27 am

en Celad va aixecar un taulo del bot i va treure'n menjà
Nomes t'en donaré si accedeixer a tenir un cap de tripulacio per cooperacio, es a dir els dos tindrem el mateix poder a bord, sinó no hi ha tracte. V dirr mentre aixecava el menjarfora de l abast del braç del seu company de barca.
Per cert, com et dius?

Veure perfil de l'usuari

32 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:38 am

- primer, jo soc el capita, i vale tu ets mes fort, pero donam el menja que tinc gana - va dir metre mirava el menja amb molta ilusio i callentli la baba - a i em dic Alex, i tu?

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

33 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:42 am

si jo soc mes fort jo soc el capita
com no soc mala persona, et deixare ser el coocapita, i governarem en armonia i bla bla bla, encara que com a mi no m agrada manar a la practica seras tu, jo seguire tenint el poder per manar si hi ha necesitat.
Li va dir passant la bossa.
L'alex va mirar l interior , era buida.
En celad, mentre es duia una patata frejida a la boca va dir: Ja t'ho he dit abans , em dic Celad Redwent, i a mi nigu em mana.

Veure perfil de l'usuari

34 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:48 am

- seras! donam el menjar que tinc gana, i si no tagrada ser el segon de bord et fots, taguantes, pero el que no supurtare es quedarme sense menjar, si vols podem ser iguls, pero jo tinc el titol de capita i tal.. pero donam el maleit menjar- l'alex va saltar al damunt de en Celad volent predreli el menjar.

( tot aixo per menjar...)

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

35 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:50 am

serem coocapitans entesos...pero tu no em pots manar a mi nomes em pots suggerir el que he de fer
Donam la teva paraula de que respectaras aixo o sino no hi ha teca

Veure perfil de l'usuari

36 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:52 am

- vale, jo soc el capita i no et puc mana no? doncs vale, et donc la meva parula, però qui ha dit que jo hagi de manar? weno deixem estar el tema i donem el manja te donat la meva parula

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

37 Re: Inici el Dj Oct 21, 2010 9:55 am

sota el tauló n'hi ha més, pero no t'el acabis , que no se quant de temps estarem a la barca.
*i aixi conversant sobre que farien a la seguent illa, va caure la nit*

Veure perfil de l'usuari

38 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 8:41 am

Sento la espera pero jo tinc partit sabeu ?

Les ones feien gronxar la barqueta alegrement travessant el mar , l'Alex romania assentat mentre que en Celad estava dormitava estirat ocupant un bon tros de la petita barca , l'Alex va obrir els ulls de sobte , alguna cosa no rutllava , estava tot massa tranquil i feia estonaque no sentia gavines , va estirar la cama i li ca donar una puntada a en Celad que es va despertar rapidament , amb un moviment amb el cap van agafar els rems i van remar cap a la direccio que marcava l'Alex. Quan van ser uns quants metres mes lluny d'alla on havien estat l'aire es va enrarir i un llamp va iluminar el cel , una tormenta va sorgir del no res i per molt esforç que hi possaven els dos nois cada cop els engolia mes , just quan estaven a punt de sortir una onada va destrossar la barca. En Celad va notar que la seva força s'esvaia cada cop mes al ser un usuari pero va aconseguir agafar-se a una resta de la barca mentre l'Alex lluitava per nadar, si es rendia ara tot hauria estat en va, va lluitar amb totes les seves forçes fins a quedar extenuat nadant al costat d'en Celad pero no va evitar que al cap de poca estona quedessin sumits en la mes profunda obscuritat

FI ( DUN DUN DUUUUUUUUUN )


Uns cops al cap van fer despertar l'Alex , va despertar-se i va fer espantar una gavina que el picotejava per menjar. Va irar al seu voltant es trobava en una platja petita i al cap de poc va veure la figura d'en Celad tirada al costat uns metres enlla restava agafat a la fusta pero dormia com un nado, li va donar una puntada amistosa per despertar-lo i el va ajudar a aixecar , aleshores van decidir explorar el voltant

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

39 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 8:50 am

- si haguessis remat més fort no estariem aqui tros d'assa! tens sort que jo hagi estudian neveganisme i hagim sortit del mig de la meleida tempesta! - va dir l'Alex casi cridant - ara ja no tenim barca, i el que més important em perdut el menjar!!!!!! - això si que ho va dir cridant - com no trobem menjar aqui en aqusta illa et matu!!!!

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

40 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 8:55 am

De l'illa podem sortir, no pateixis.
Per cert jo recordo que tu també t estaves a punt d'ofegar, i jo, ja saps, no podia fer res. Jo crec que algú ens ha portat aqui, i aquest algú probablement tingui alguna cosa a veure amb aquella empesta tant extranya...
de totes formes el primer es buscar menjar oi?
....
on coi t'as fotut!!!

Veure perfil de l'usuari

41 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 9:03 am

des dun punt vastan allunyat, l'Alex cridava:
- Ell cap de suru rapid que tinc gana!! - va dir cridant -
ell que jo no tespero!

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

42 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 9:08 am

NO EM DIGUIS CAP DE SURO!!!!
Va donar un salt i es va plantar en un moment a on estava l'Alex.
El primer es trobar menjar i aigua, no ens separem per que aquesta illa te una selva molt densa i poder no ens podem tornar a trovar. va donar un altre salt i uns segons despres va tornar a caure.
HE vist un estanc cap allá, va dir assenyalant un punt llunyà anem-hi

Veure perfil de l'usuari

43 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 9:46 am

Van avançar uns quants minuts dins la espessa selva , saltant troncs i maleint els mosquits van arribar rapidament a l'estany, estava cobert d'una boira espessa pero semblava segur , van avançar uns metres fins l'aigua , en Celad es va avançar i es va endinsar dins el poc profund estany , al fer unes poques pases va clavar-se un cop i va retrocedir extranyat al intentar fer una passa va tornar a colpejar-se amb una paret invisible, enfadat va treure la espasa i va colpejar la paret creant un soroll metalic i que ell sortis volant cap a enrere l'Alex extranyat va mirar a la paret i extranyat va trobar-se amb un esparrec a l'aire des d'on surtien cables , va avançar i va trobar que la paret recorria la meitat de l'estany , tenia una lleugera forma corbada i semblava molt gran. Al cap d'una estona de mirarsel van veure sorpresos que estava pintat i que per aixo quedava tan disimulat els dos es van mirar extranyats cap a on conduiria aquella paret ? , on portaria si la seguien escalant-la ?

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

44 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 9:52 am

A mesura que anaven escalant es van adonar de que en realitat no era una paret, sinó un pilar, i hi havia alguna cosa que els tapava el cel, però no haurien sabut dir que era.Quan van ser adalt, el que van veure els va deixar parats

Veure perfil de l'usuari

45 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 10:07 am

El pilar junt amb altres repartits per tota l'illa es juntava amb una gran massa que es distingia del cel perque les gavines s'estampaven contra ella al volar , semblava enorme i a l'Alex per culpa de la gana li semblava una pizza enorme , els dos sense mirar-se van pensar el mateix : que hi hauria al capdamunt ?

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

46 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 10:06 pm

Van seguir escalant, cada cop eren més aprop, fins que hi van arrivar, en posarse d'ampeus, tots dos es van quedar bocabadats, hi havia un ciutat! era gegant.
- Si per fi menjar - de tanta emoció va correr per anar a buscar menja - va Celad, que es per avui!
la cosa que l'Alex el perocupava més no era que collhi feia una ciutat alla, era que demeneria per menjar aquest cop i si li surtiria bé de preu.

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

47 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 10:24 pm

PARA EL CARRO!!!!
T'has donat conte del petit detall de que amb la tempesta sens van mullar tots els bitllets i ja no serveixen per res?
Hem de buscar un treball primer!!

Veure perfil de l'usuari

48 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 11:06 pm

- una merda! Jo si no menjo no puc fer res.
Va dir sense deixar de caminar, i cada cop sallunyava més i més, ins que es va girar i va veure que el seu amic no sabia mogut de lloc.
- Va inutil que tinc gana!

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

49 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 11:15 pm

I que penses fer?
JO no penso robar a ningú , tinc un codi d honor, va dir mentre es ficava al seu costat. Ja se, podem fer de mercenaris, o ensenyar algu a lluitar...

Veure perfil de l'usuari

50 Re: Inici el Ds Oct 23, 2010 11:52 pm

Els dos es van parar davant la inmensa porta que guardava l'entrada a la ciutat , junt a la porta s'extendia una muralla gegantina que arribava fins on els seus ulls la perdien de vista , la ciutat tenia pinta de ser impressionant , des de lluny podien veure una torre blava que s'alçava omnipotent damunt de la ciutat , semblava de cristall i refulgia com un segon sol.

Al plantar-se davant la porta un home va saltar des de la muralla apoiant-se a la parwet i descendint amb un ganxo, portava una armadura barata i tenia pinta de guardia inexpert.

- Qui sou i que feu a la ciutat sagrada de Shijutsi ?

Veure perfil de l'usuari http://oprpg.forocatalan.com

Contenido patrocinado


Tornar a dalt  Missatge [Pàgina 2 de 9]

Anar a pàgina : Previ  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Següent

Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum