Un forum per el nostre joc RPG !


No estás conectado. Connectat o enregistrat

Mitologia(aqui explicarem les llegendes del mon, atenció, res d'SPAM,)

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Fa molts ans, el mon estava governat per unes poderòses bèsties, que ara anomenem les bèsties de l'antiguitat. Aquelles bèsties estaven governades per dues bèsties extraordinàriament poderoses, Shinryu, el drac elemental, i Behemot , el gran monstre negre.
Estaven igualats en poder, i per això, no podien prendre quasibé cap desició, per que mai estaven d'acord. Ningu estava content amb això, aixi que van fer una revolució, que va ser ràpidament aturada per els dos governants, però això va sembrar el dubte en les seves ments, i cada vegada es barallaven mes, i per coses menys importants.
Va arribar un punt en que es van declarar la guerra entre ells, i així va començar la guerra dels mil mons(també anomenada dels mil anys).
Quan portaven 999 anys en guerra , Shinryu va asestar el cop definitiu a Behemot, que va morir.
Shinryu, estava tant malferit que va desapareixer, alguns diuen que va morir, altres que s'en va anar a una altre dimensió...
Però l'important es que les bèsties de l'antiguitat, havien perdut allo que les mantenia sota control, i van iniciar una guerra entre elles.
Els astuts humans fins ara vivien amagats a les coves, van aprofitar-ho per caçar les bèsties, i en menys d'un any, la guerra que mil anys havia durat, va acabar, i va començar l'hegemonia dels humans...

Veure perfil de l'usuari
En Taselhoff va contemplar casa seva. Era enmig de la gran ciutat, amb una tecnologia sorprenent, n'estava molt orgullós, era el millor inventor que hi havia al món, sense exagerar, mes de la mitat de progressos de la ciència despres de la guerra dels mil anys eren gràcies a ell, i la civilització en només cent anys, havia aconseguit allargar la vida de manera espectacular(ell tenia 138 anys, però n'aparentava 40 pocs) construir màquines alucinants, sistemes de teletransport, cases automatitzades... la vida de les persones era molt més còmode, i gracies al seu amic Szhilhan, havien unificat el món en un únic país democràtic. Avui s'havia de reunir amb ell per explicar-li que ja tenia a punt deu prototips de nau espacial per anar a la lluna, però ell no en tenia prou, volia inventar l'invent definitiu, alguna cosa que revivís els morts.
Quan va explicar-li al seu amic, ell va dir que ho deixés que era una bajanada i es van enfadar

Veure perfil de l'usuari
En Taselhoff, va ficarse de ple en construir la miraculosa màquina, però quan va acabar es va adonar del seu error: ell no podia escollir de cap manera a qui revivir, no quan fer-ho i es va posar a desconectar la màquina, però quan ho va fer va adonarse de que era massa tard , havia revivit a Behemot. Aquest va destruir tot al seu pas, aquella civilització miraculosa que havien consruit. Molts van desaparèixer, emortant-se invents amb ells, es creu que van anar a viure a la lluna , però no se sap del cert. D'altres van morir lluitant, i tota la tecnologia va desaparèixer sota la terra tornantse inservible.
Quan la màquina de revivir va desaparèixer, res lligava a Behemot en aquesta dimensió , i contra la seva voluntat va tornar a l'inframón, esperant que algú arreglés la màquina.

Veure perfil de l'usuari
A partir d'aquí , els humans van tornar a començar, però sense la seva tecnologia i sense el gran inventor. Ara, cinnc-cents anys després, ni tan sols s'acosten al nivell de tecnologia que havien tingut, tothom diu que aquesta tecnologia es va perdre, pero en algun lloc del món, està el quadern d'en Taselhoff, on estan TOTS els seus invents i com construirlos.

Veure perfil de l'usuari

Contenido patrocinado


Tornar a dalt  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum